Kelder isoleren levert comfort op en vermindert de gasrekening

Is jouw kelder koud, vochtig en tochtig? Wij horen elke dag hoe vervelend het is om een kelder zonder isolatie te hebben. Een niet geïsoleerde kelder zorgt voor minder wooncomfort én voor hoge energierekeningen. Deze problemen lossen wij voor eens en altijd op door de binnenkant van de kelder te isoleren. Het resultaat: jouw wooncomfort stijgt en de gasrekening daalt!

Kelder isolatie

Voordelen van kelderisolatie:

Kelder isoleren? Zo doen we dat:

Door onze ervaring hebben we een werkwijze gevormd die eenvoudig is en zorgt voor een goede doorloop van een project:

 1. 1. Gratis inspectie

  Wij inspecteren de kelder om een kundig rapport om te kunnen stellen.

 2. 2. Actieplan en offerte

  Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan en maatwerkofferte.

 3. 3. Uitvoering

  De uitvoer duurt vaak een aantal dagen, dit is afhankelijk van uw situatie.

 4. 4. Controle & nazorg

  Wij controleren elke klus nauwkeurig en zorgen voor de nodige nazorg.

Onze voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel auctor libero. Suspendisse quis ex luctus, ultrices arcu in, porttitor lacus. Aliquam ultricies velit eu posuere pharetra. Ut vel nulla sed sem hendrerit viverra vitae in dui.

Vraag een gratis inspectie aan

Wij vragen uw adresgegevens zodat onze specialisten uw beter kunnen helpen met uw aanvraag.

Kosten voor het isoleren van een kelder

Let op: Het uitvoeren van deze werkzaamheden vergt specialistische kennis. Laat dit dus een van onze experts doen d.m.v. een gratis inspectie.

Gratis inspectie en vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Ervaringen

Joeri Spiekerman van W.via Google
Lees verder
Prima geholpen door vochtweg. Onze kelder was erg vochtig en tijdens onze verbouwing hebben zij dit verholpen. Erg tevreden over de service achteraf. Als er wat is en je zoekt contact heb je altijd erg snel een reactie en word je snel geholpen. Ze nemen de garantie erg serieus.
Michael R.via Google
Lees verder
Michel heeft het probleem bekeken en ons prima geadviseerd. Vochtweg heeft vandaag prima werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom betrouwbaar en prima bedrijf. Ik zou u Vochtweg willen aanbevelen.
Ronald D.via Google
Lees verder
Professioneel, Pragmatisch bij issues en schakelt snel. De mannen zijn zeer netjes en denken graag mee.
Arie K.via Google
Lees verder
Goed werk afgeleverd. Muren zijn heel goed gevoegd. Vochtprobleem in kelder was niet gelijk opgelost. Even bellen en ze waren er weer en uiteindelijk helemaal keurig opgelost.
Frank J.via Google
Lees verder
Wij hadden een behoorlijk vochtprobleem in de kruipruimte. Bij veel regenval steeg het grondwater dat vervolgens via allerlei scheuren naar binnen liep. Eerst hebben ze netjes het water eruit gepompt en vervolgens zowel de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Probleem was meteen helemaal opgelost!
NH Geveltechniek B.V.via Google
Lees verder
Onze klanten adviseren wij Vochtweg als specialist in het oplossen van problemen bij optrekkend vocht. Komt zijn afspraken na en levert een top product!
Previous
Next

Veelgestelde vragen over kelders isoleren:

Stijve isolatieplaten zijn een goede oplossing voor de isolatie van kelderplafonds. Deze platen kunnen eenvoudig tussen de vloerbalken aangebracht. Zij bieden een goede thermische bescherming. De platen zijn er in verschillende maten en diktes verkrijgbaar. Bovendien zijn ze snel gemonteerd en dat scheelt in hogere arbeidskosten.

 • Stijve platen bieden een goede thermische bescherming.
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes.
 • De snelle installatietijd bespaart op arbeidskosten.
 • Bestand tegen vocht en vuur, waardoor ze lang meegaan en duurzaam zijn.

De dikte van de isolatie hangt af van het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. Over het algemeen wordt in Nederland een minimale R-waarde van 19 aanbevolen voor kelderplafonds. Het is het beste om dit te bespreken met jouw energiespecialist om uit te zoeken welke R-waarde geschikt is voor jouw huis.

De kruipkelder isoleren gebeurt met bodemisolatie. Zo wordt voorkomen dat koude lucht via de vloer het huis binnenkomt. Dit type isolatie wordt aan de onderkant van de ondervloer aangebracht en moet een R-waarde hebben. Neem voor goed advies contact op de vakmannen van Kelderdicht.nl want die kunnen jou vertellen wat de meest effectieve manier is om deze isolatie aan te brengen. Bovendien kan het nodig zijn om een extra dampscherm of kit toe te voegen om ervoor te zorgen dat er geen vocht meer in huis komt. Voor deze isolatie worden isolatieparels of schelpen op de bodem gebruikt, die gelijkmatig over de kelderbodem worden verdeeld tot een dikte van 25 tot 35 cm. Lees meer over: [kruipruimte isoleren].

Onze professionals
staan voor je klaar!

Mail ons

info@kelderdicht.nl

Deskundig en gecertificeerd partnernetwerk ★★★★★

Bekijk ons werkgebied

Waarom je kelder isoleren?

Hulp of advies nodig?

Gratis inspectie

Gratis inspectie aanvragen?

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u een gratis inspectie aanvragen (ook voor preventie!)

Gratis & Vrijblijvend