Vochtige kelder? Laat voorgoed je kelder waterdicht maken!

Als je een natte kelder in je huis hebt, dan is dat niet fijn wonen. Daarom kun je er het beste voor zorgen dat je zo snel mogelijk van die vochtige kelder afkomt! Je kelder vochtvrij maken is goed voor je huis, het woongenot, de energierekening én je eigen gezondheid.

Kelder waterdicht maken buitenkant

Oorzaken van kelderlekkage

Ons stappenplan voor waterafdichting van een kelder

Door onze ervaring hebben we een werkwijze gevormd die eenvoudig is en zorgt voor een goede doorloop van een project:
 1. 1. Gratis inspectie

  Wij identificeren de bron van waterlekkage.

 2. 2. Actieplan en offerte

  Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan en maatwerkofferte.

 3. 3. Uitvoering

  De gemiddelde kelder waterdicht laten maken maken kost 1 tot 2 werkdagen.

 4. 4. Controle & nazorg

  Wij controleren elke klus nauwkeurig en zorgen voor de nodige nazorg.

Onze voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel auctor libero. Suspendisse quis ex luctus, ultrices arcu in, porttitor lacus. Aliquam ultricies velit eu posuere pharetra. Ut vel nulla sed sem hendrerit viverra vitae in dui.

Vraag een gratis inspectie aan

Wij vragen uw adresgegevens zodat onze specialisten uw beter kunnen helpen met uw aanvraag.

Kosten om een kelderwaterdicht te maken

Let op: Het uitvoeren van deze werkzaamheden vergt specialistische kennis. Laat dit dus een van onze experts doen d.m.v. een gratis inspectie.

Gratis inspectie en vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Ervaringen

Joeri Spiekerman van W.via Google
Lees verder
Prima geholpen door vochtweg. Onze kelder was erg vochtig en tijdens onze verbouwing hebben zij dit verholpen. Erg tevreden over de service achteraf. Als er wat is en je zoekt contact heb je altijd erg snel een reactie en word je snel geholpen. Ze nemen de garantie erg serieus.
Michael R.via Google
Lees verder
Michel heeft het probleem bekeken en ons prima geadviseerd. Vochtweg heeft vandaag prima werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom betrouwbaar en prima bedrijf. Ik zou u Vochtweg willen aanbevelen.
Ronald D.via Google
Lees verder
Professioneel, Pragmatisch bij issues en schakelt snel. De mannen zijn zeer netjes en denken graag mee.
Arie K.via Google
Lees verder
Goed werk afgeleverd. Muren zijn heel goed gevoegd. Vochtprobleem in kelder was niet gelijk opgelost. Even bellen en ze waren er weer en uiteindelijk helemaal keurig opgelost.
Frank J.via Google
Lees verder
Wij hadden een behoorlijk vochtprobleem in de kruipruimte. Bij veel regenval steeg het grondwater dat vervolgens via allerlei scheuren naar binnen liep. Eerst hebben ze netjes het water eruit gepompt en vervolgens zowel de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Probleem was meteen helemaal opgelost!
NH Geveltechniek B.V.via Google
Lees verder
Onze klanten adviseren wij Vochtweg als specialist in het oplossen van problemen bij optrekkend vocht. Komt zijn afspraken na en levert een top product!
Previous
Next

Veelgestelde vragen over kelderafdichting

Vocht en scheuren in je fundering kunnen problemen veroorzaken die variëren van schimmel tot structurele schade. Met de juiste diagnose en afdichtingsoplossingen voor je kelder kun je je huis tegen deze problemen beschermen. Het vocht kan binnenkomen via de fundering, muren of via de betonnen keldervloer. De oorzaak van het vocht vinden is de oplossing voor het waterdicht maken van een kelder. Daarna ga de specialist gericht de kelder waterdicht maken.

Bij het waterdicht maken van kelders zijn er twee hoofdmethoden: binnen- en buitenafdichting. Bij binnenafdichting worden alle scheuren en kieren in de keldermuren van binnenuit afgedicht. Hierdoor kan grondwater niet meer door scheuren binnendringen en je kelder in sijpelen. Bij kelders waterdicht maken aan de buitenkant wordt een drainagesysteem geïnstalleerd, dat het grondwater wegleidt van de fundering.

Er zijn ook andere opties voor het waterdicht maken van vochtige keldermuren of een betonnen vloer in een kelder, zoals het aanbrengen van een coating of een afdichtingsmiddel die zorgt voor een vochtwerende laag. Ook het aanbrengen van een membraan, zoals een soepele folie, is een mogelijkheid. Vervolgens metselt men een nieuwe wand tegen de folie. Dit kan van binnenuit of van buitenaf gebeuren.

Een andere optie is de vochtige keldermuren injecteren met een vochtwerend product. Injecteren wordt meestal toegepast in combinatie met kelderbekuiping waarbij een folie tussen de oude keldermuur en een nieuwe wand wordt gegoten met een ijzeren wapening. De vakman weet exact welke oplossing passend is bij welke situatie en hoe hij de kelder voorgoed waterdicht krijgt.

Onze professionals
staan voor je klaar!

Mail ons

info@kelderdicht.nl

Deskundig en gecertificeerd partnernetwerk ★★★★★

Bekijk ons werkgebied

Voordelen van een waterdichte kelder

Hulp of advies nodig?

Gratis inspectie

Gratis inspectie aanvragen?

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u een gratis inspectie aanvragen (ook voor preventie!)

Gratis & Vrijblijvend