Kelder uitdiepen: maak van de kelder een waardevolle ruimte

Je kelder uitdiepen is een manier om extra woonruimte toe te voegen. Een kelder verdiepen klinkt eenvoudiger dan het is. Eigenlijk ga je een kelder bouwen onder een bestaand huis. Een kelder uitgraven is een bouwkundige ingreep die risico’s met zich kan nemen. Op deze pagina vertellen wij jou waar je op moet letten, zodat je weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Kelder bekuiping

Van kruipruimte of kelder tot bruikbaar souterrain

Ons stappenplan

Door onze ervaring hebben we een werkwijze gevormd die eenvoudig is en zorgt voor een goede doorloop van een project:
 1. 1. Gratis inspectie

  Wij bekijken de huidige kruipruimte / kelder om een goede inschatting te maken.
 2. 2. Actieplan en offerte

  Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan en maatwerkofferte.
 3. 3. Uitvoering

  Na akkoord wordt het plan uitgevoerd door vakspecialisten. Duur is afhankelijk van de grootte.
 4. 4. Controle & nazorg

  Wij controleren elke klus nauwkeurig en zorgen voor de nodige nazorg.

Wat is het doel van een kelder of kruipruimte uitdiepen?

Gratis inspectie en vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Kelder uitdiepen: de kosten

Let op: Het uitvoeren van deze werkzaamheden vergt specialistische kennis. Laat dit dus een van onze experts doen d.m.v. een gratis inspectie.

Onze voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel auctor libero. Suspendisse quis ex luctus, ultrices arcu in, porttitor lacus. Aliquam ultricies velit eu posuere pharetra. Ut vel nulla sed sem hendrerit viverra vitae in dui.

Vraag een gratis inspectie aan

Wij vragen uw adresgegevens zodat onze specialisten uw beter kunnen helpen met uw aanvraag.

Ervaringen

Joeri Spiekerman van W.via Google
Lees verder
Prima geholpen door vochtweg. Onze kelder was erg vochtig en tijdens onze verbouwing hebben zij dit verholpen. Erg tevreden over de service achteraf. Als er wat is en je zoekt contact heb je altijd erg snel een reactie en word je snel geholpen. Ze nemen de garantie erg serieus.
Michael R.via Google
Lees verder
Michel heeft het probleem bekeken en ons prima geadviseerd. Vochtweg heeft vandaag prima werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom betrouwbaar en prima bedrijf. Ik zou u Vochtweg willen aanbevelen.
Ronald D.via Google
Lees verder
Professioneel, Pragmatisch bij issues en schakelt snel. De mannen zijn zeer netjes en denken graag mee.
Arie K.via Google
Lees verder
Goed werk afgeleverd. Muren zijn heel goed gevoegd. Vochtprobleem in kelder was niet gelijk opgelost. Even bellen en ze waren er weer en uiteindelijk helemaal keurig opgelost.
Frank J.via Google
Lees verder
Wij hadden een behoorlijk vochtprobleem in de kruipruimte. Bij veel regenval steeg het grondwater dat vervolgens via allerlei scheuren naar binnen liep. Eerst hebben ze netjes het water eruit gepompt en vervolgens zowel de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Probleem was meteen helemaal opgelost!
NH Geveltechniek B.V.via Google
Lees verder
Onze klanten adviseren wij Vochtweg als specialist in het oplossen van problemen bij optrekkend vocht. Komt zijn afspraken na en levert een top product!
Previous
Next

Veelgestelde vragen over kelder uitdiepen

De kosten voor het uitdiepen van een kelder kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de kelder, de locatie en de complexiteit van het project. Gemiddeld kunt u verwachten dat de kosten tussen de € 10.000 en € 30.000 zullen liggen. Er kunnen echter extra kosten zijn, zoals het verplaatsen van leidingen of het versterken van de fundering, die de totale kosten kunnen verhogen. Het is daarom belangrijk om een ​​gedetailleerde offerte te verkrijgen voordat u aan het project begint.

Over het algemeen kan het uitdiepen van uw kelder de waarde van uw huis verhogen. Met extra ruimte kunt u uw woning vergroten, waardoor deze aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers en een hogere verkoopprijs kan opleveren. Een kelder die is omgebouwd tot extra leefruimte, zoals een woonkamer, keuken of slaapkamer, kan ook een groot verkoopargument zijn. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de kosten van het uitdiepen van de kelder en het eventuele verlies van opslagruimte dat daarmee gepaard gaat. Overweeg daarom de kosten en voordelen voordat u besluit om uw kelder uit te diepen.

Onze professionals
staan voor je klaar!

Mail ons

info@kelderdicht.nl

Deskundig en gecertificeerd partnernetwerk ★★★★★

Bekijk ons werkgebied

Waar moet je op letten bij het verdiepen van de kelder?

Hulp of advies nodig?

Gratis inspectie

Gratis inspectie aanvragen?

Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u een gratis inspectie aanvragen (ook voor preventie!)

Gratis & Vrijblijvend